0
Fudbal

IO FSS: U utorak o novom selektoru, Savo predlaže

Objavljeno: 24.11.14 u 22:14

U prostorijama Sportskog centra FS Srbije u Staroj Pazovi sutra, u utorak 25. novembra 2014. godine sa početkom u 17.00 sati, biće održana XI sednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije. Sednicom će predsedavati Tomislav Karadžić, predsednik FS Srbije.

Posle usvajanja Zapisnika sa prethodne sednice, uslediće odlučivanje po nizu važnih pitanja. Najpre će se pred članovima Izvršnog odbora naći razmatranje kadrovskog pitanja u vezi selektora „A“ reprezentacije. Podsetimo, Dik Advokat je posle utakmice protiv Danske podneo ostavku, a u ulozi predlagača novog selektora biće Savo Milošević, potpredsednik FSS zadužen za nacionalne selekcije sa posebnim zadatkom vezanim za „A“ i Mladu reprezentaciju. Odluku o novom selektoru doneće članovi Izvršnog odbora FSS.

Pred članovima odgovornog tela biće pitanja u vezi propozicija takmičenja u Kupu Srbije i prvenstvima mlađih kategorija. Razmatraće se i pitanja iz domena preregistracije igrača FSS, kao i Finansijskog izveštaja za tri kvartala 2014. godine, uz prateće informacije od članova Nadzornog odbora i Finansijske komisije FSS.

Pored toga, pred članovima Izvršnog odbora biće i niz drugih aktuelnih pitanja. Po završetku sednice, biće izdato saopštenje sa sednice na sajtu naše organizacije.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter