0
Evroliga

TRAGEDIJA: Kobne večeri Marko se radovao jer će postati ujak

Objavljeno: 23.11.14 u 11:12

Tragično ubijeni navijač Crvene zvezde, Marko Ivković, koji je stradao u Istanbulu za vreme utakmice između Galatasraja i crveno-belih, samo nekoliko sati pre svoje smrti radovao se jer će postati ujak.

Njegova porodica je i dalje u šoku zbog nesreće koja ju je snašla, a prema rečima njegovih prijatelja, Ivković se samo nekoliko sati pre svoje smrti veselio sa prijateljima:

– Marko se popeo na jednu od stolica i podelio je vest sa nama. Rekao je da će postati ujak. Nazdravili smo, to je slika koju neću moći da zaboravim dok sam živ. Bio je tako srećan, a sada ga nema. Znam da se o svakom pokojniku priča sve najlepše, ali naš ubijeni „brigadir“ je zaista bio zlatan momak – rekao je za „Novosti“ navijač Crvene zvezde koji je želeo da ostane anoniman.

Navijači Zvezde i građani koje je potreslo ubistvo Marka Ivkovića uoči pred evroligaški megdan u Istanbulu, u subotu u 18 časova okupili su se ispred crkve svetog Marka, nakon čega je održan i protest ispred ambasade Turske.

Sahrana će se obavljena u ponedeljak u 15 časova na Bežanijskom groblju, a telo nastradalog mladića dopremljeno je sinoć iz Turske.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter