0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TAKO SE TO RADI U UREĐENIM KLUBOVIMA: Čukarički smenio upravu

Objavljeno: 23.11.14 u 20:12

Nakon ubedljivog poraza od Jagodine u današnjem meču 13. kola Jelen Superlige (0:3) vlasnik Čukaričkog Dragan Obradović smenio je kompletno rukovdstvo, a jedini koji i dalje ima punu podršku je trener Vladan Milojević.

U saopštenju dostavljenom medijima, koje prenosimo u celosti, kaže se:

– Vlasnik Fudbalskog kluba Čukarički Dragan Obradović, posle poraza od Jagodine, postavio je novo rukovodstvo kluba i smenio dosadašnjeg predsednika Čukaričkog Miodraga Jankovića. Dosadašnji trener Vladan Milojević imaće i ubuduće punu podršku novog rukovodstva.

Vlasnik kluba Dragan Obradović ubuduće će obavljati funkciju i predsednika FK Čukarički, za direktora kluba imenovan je Dragan Ilić, a za sportskog direktora Vladimir Matijašević.

U Čukaričkom se već izvesno vrema razmatraju kadrovske promene, a poraz od Jagodine je doprineo da se uspostavi novo rukovodstvo u klubu, sa obavezom da se nastavi rad zacrtan na početku sezone. Čukarički je na domaćem terenu izgubio od Jagodine 3:0 u 13. kolu Jelen Superlige – piše u saopštenju.

Tako se to radi u klubovima u kojima se zna šta je čije ili što bi naš narod rekao „ko kosi, a ko vodu nosi“, a ne kao u Crvenoj zvezdi ili Partizanu koji su svačiji i ničiji pa bi mogla da se upotrebi i druga deviza „da se ne zna ko pije, a ko plaća“.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter