0
Auto Moto

FOTO: STARSPORT

PONOVO SJAJAN: Pavloviću i svetska titula!

Objavljeno: 23.11.14 u 18:28

Nakon što je u tandemu sa Edoardom Piskopom stigao do naslova šampiona Evrope, Miloš Pavlović i Italijan okitili su se i titulom svetskog prvaka.

Na malezijskog stazi „Sepang“ ovog vikenda vozilo se za nagradu „Lamborgini super trofej“, a naš vozač Miloš Pavlović je u tandemu sa Edoardom Piskopom iz Italije evropsku titulu kompletirao sa svetskom. Njih dvojica su trijumfovali i u „Svetskom finalu“, na kojem su se nadmetali najbolji vozači sa tri kontinenta – Evrope, Azije i Severne Amerike.

– Ovo je veliki dan za Edoarda, tim ‘Bonaldi’ i naravno, mene. Uspeli smo da ostvarimo nemoguće i osvojimo dve titule u tri dana. Presrećan sam – izjavio je Miloš Pavlović posle trke na stazi ‘Sepang’.

‘Svetsko finale’ je voženo u nedelju ujutru po srednjeevropskom vremenu, a srpsko-italijanski dvojac je ostvario pobedu i drugo mesto što je bilo dovoljno za naslov svetskog prvaka.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter