0
Košarka

NBA: Entoni Dejvis jači od subine – ‘sašio’ 43 bez problema (VIDEO)

Objavljeno: 23.11.14 u 10:01

Košarkaši Nju Orlins Pelikansa noćas su pobedili ekipu Jute Džez rezultatom 106:94 na gostovanju u Enerdži Solušns Areni.

Upravo na ovom meču viđena je spektakularna partija mladog Ol-star krilnog centra Nju Orlinsa, Entonija Dejvisa.

Reprezentativac Sjedinjenih Američkih Država, osvajač zlatne medalje na nedavno završenom Svetskom prvenstvu u Španiji, igra kao ponovo rođen ove sezone.

Ovaj momak trenutno je drugi strelac čitave NBA lige (iza Kobija Brajanta) prosečno ubacujući po 26,3 poena po meču. A uz to, popularni Ej Di je trenutno šesti skakač NBA lige prosečno hvatajući po 11,4 lopte po meču.

Međutim, Entoni Dejvis noćas je stvari uzeo u svoje ruke.

Fantastični krilni centar meč je završio ubacivši rekord karijere od čak 43 poena. Uz sve to, ovaj momak je na svoj konto upisao i čak 14 skokova. Sasvim dovoljno za trijumf.

Da stvari budu još bolje za njegov tim, Entoni Dejvis je potrošio samo 23 šuta da bi stigao do svoje najbolje partije u NBA ligi od 2012. godine otkako je stigao u svet najjače svetske košarke kao 1. pik s drafta nakon frešmen sezone na univerzitetu Kentaki sa kojim je stigao do titule.

Tako nešto mu je pošlo za rukom samo zbog toga što je – bio ekstremno precizan, budući da je od 23 šuta pogodio čak 16. Sa linije penala bio je gotovo nepogrešiv pogodivši 11-12.

– Naši bekovi su odradili fantastičan posao, pošto su me konstatno pronalazili kad sam se nalazio u dobrim pozicijama. Moj posao je bio da ih ne izneverim i ne ostavim na cedilu. Moja dobra igra došla je kao posledica kvalitetne timske igre. Saigrači znaju da, ukoliko uhvatim pravi ritam na startu, kasnije ću biti samo još bolji – rekao je Entoni Dejvis nakon najbolje partije.

Koliko je kvalitetno igrao možete da vidite na video snimku ispod teksta… Uživajte u magiji popularnog „Gospodina Obrve„…

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter