0
Evropske lige

KARLOS TEVEZ UVEREN: Igram u životnoj formi

Objavljeno: 23.11.14 u 11:02

Argentinski internacionalac i napadač Juventusa, Karlos Tevez, uveren je da trenutno nastupa na najvišem nivou od početka svoje karijere.

Tevez uživa igrajući za „Staru damu“, a da je to baš tako svedoči podatak da je u dosadašnjem toku Serija A postigao 8 golova, dok je ukupno u sezoni čak 11 puta bio strelac.

– Igram u velikom klubu, srećan sam i dajem sve od sebe na terenu. Mogu da kažem da se nalazim u životnoj formi. Očekivao sam dobru partiju ekipe protiv Lacija, posebno jer je usledila nakon reprezentativne pauze i nismo smeli da dozvolimo novo iznenađenje kao protiv Sasuola – rekao je Teves.

Argentinski reprezentativac je pre crno-belih branio boje oba mančesterska giganta, najpre Junajteda pa Sitija,  a pre toga je igrao i za Vest Hem, Korintijans i Boku Juniors.

Za reprezentaciju Argentine postigao je 13 golova na 65 utakmica, a nedavno se na prijateljskom meču protiv Hrvatske vartio u nacionalni tim posle trogodišnje pauze i sukoba sa bivšim selektorom Alehandrom Sabeljom.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter