3
Domaći fudbal

JSL: Odlaže se i meč Novi Pazar – Partizan?

Objavljeno: 23.11.14 u 09:41

Nakon ubistva navijača Crvene zvezde i nakon što su čelnici Jelen Superlige Srbije odložili utakmicu između Voždovca i Novog Pazara, moguće su nove promene u kalendaru domaćeg takmičenja.

Naime, kako piše Sportski žurnal, naredno kolo trebalo bi da donese meč između Novog Pazara i Partizana, međutim, već sada se šuška da bi i taj duel mogao da bude odložen.

– Cela nedelja je pred nama, videćemo kakva će da bude atmosfera. Mada, radi se i ovako o utakmici visokog rizika. Otud ne sumnjam da će rukovodstvo Novog Pazara, kao i dosad, da obezbedi normalno igranje – kazao je direktor Jelen Superlige Srbije, Vladimir Bulatović.

On je dodao da su čelnici Novog Pazara pokazali visok profesionalizam u organizaciji susreta JSL:

– Pokazali su doslednost, visok profesionalizam u organizaciji utakmica. Što je za pohvalu, što poštujem. Imaju doduše problem s delom navijača, uostalom, kao i mnogi klubovi – podvukao je Bulatović.

Podsetimo, iz Novog Pazara su poručili da su šokirani činjenicom da je njihov susret s Voždovcem odložen zbog nemilih scena u Istanbulu koji se nalazi u drugoj državi.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter