1
AdmiralBet ABA Liga

BIVŠI TRENER PARTIZANA BEZ POSLA: Igokea smenila Vladu Jovanovića!

Objavljeno: 23.11.14 u 16:24

Posle serije loših rezultata srpski stručnjak Valda Jovanović smenjen je sa mesta trenera Igokee, šampiona Bosne i Hercegovine.

Poslednji u nizu od sedam poraza, sinoćnji u Laktašima od MZT-a iz Skoplja, uticali su na to da Vlada Jovanović dobije otkaz na mestu prvog trenera Igokee. Šampion BiH je zabeležio tri uzastopna poraza, a sinoć je doživeo pravi debakl.

Makedonski tim održao im je čas košarke i naneo težak poraz od 76:61. To je bio znak za uzbunu u redovima kluba iz Aleksandrovca, što je dosadašnjeg šefa stručnog štaba koštalo posla.

Pored serije loših rezultata, dodatan razlog za smenu nekadašnjeg trenera Partizana je i činjenica da zbog privatnih razloga neko vreme nije bio u mogućnosti da vodi ekipu. U tim utakmicama na klupi ga je menjao pomoćnik Milutin Latinčić, koji će biti prvi trener tima iz Aleksandrovca do eventualnog izbora novog stručnjaka.

Zanimljivo je da je Igokea jedine dve pobede u sezoni ostvarila upravo u mečevima koje je sa klupe vodio Latinčić, protiv Krke i Partizana.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. LOS UCENIK. JOS NE MOZE DA NAUCI ZANAT. TAKO CE
    BITI I SA CANKOM. MI SMO
    BILI NJIHOV POLIGON.
    OJADILI SU NAS JOS TAD.
    ZNACI ILI JESI ILI NISI. A OVI !!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter