0
AdmiralBet ABA Liga

ABA LIGA: Partizan večeras gosti Cibonu

Objavljeno: 23.11.14 u 08:49

Košarkaši Partizana večeras od 19:00 sati će u dvorani Pionir odigrati svoj meč devetog kola regionalne ABA lige sa zagrebačkom Cibonom.

Ekipa Partizana u dosadašnjem toku Jadranske lige nije blistala. U ostalom, činjenica da posle osam odigranih mečeva imaju uspešnost od ravno 50% (po četiri pobede i poraza) dovoljno govori u prilog toj tvrdnji,

Ipak, iz tabora Parnog valjka poručuju da će večeras ići na trijumf:

– Aktuelni osvajač ABA lige nakon vrlo teškog perioda, uspeo je ipak da dočeka ovu sezonu u dobrom sastavu. Selektirali su dobar tim koji ne beleži neke razultate na početku sezone prema njihovom očekivanju, ali sezona je duga i očekuje ih još mnogo utakmica, iskušenja, kao i sve nas. Kada sagledamo sve aspekte, vidi se da se radi o jednom timu koji je mnogo unapredio igru u odnosu na početak sezone. Sa Cedevitom su igrali na jednu loptu i vrlo ubedljivo su dobili Krku u Novom mestu. Podigli su prag timske igre i u sasvim su dobroj formi. Očekuje nas jedna vrlo teška utakmica, a o značaju i važnosti pobede ne treba dodatno da govorimo, sve je jasno – rekao je pomoćni trener Partizana, Velimir Gašić.

Sa ocenom da je Cibona kvalitetan rival složio se i povratnik u dres Partizana, Milan Mačvan:

– Očekuje nas teška utakmica, koju želimo da dobijemo kako bismo ostali u trci za plej-of regionalnog takmičenja. Ekipa Cibone je podigla formu u poslenjih par kola, doveli su iskusne igrače Markotu i Ilijevskog. Biće težak meč, ali mi ćemo probati sve da pobedimo – kazao je Mačvan.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter