1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZBOG SUKOBA U SVLAČIONICI: Mijailović više nije kapiten Zvezde!

Objavljeno: 22.11.14 u 13:40

Nikola Mijailović, iako se našao u startnoj postavi na meču protiv kragujevačkog Radničkog, na ruci nije imao kapitensku traku što je do sada bio slučaj.

Od odlaska prethodnog kapitena Nenada Milijaša u tursku Manisu, ulogu vođe na terenu u ekipi Crvene Zvezde preuzeo je Nikola Mijailović, najiskusiji igrač u sastavu Nenada Lalatovića.

Međutim, pred sam početak utakmice 13. kola Jelen Superlige mladi stručnjak promenio je takav status popularnog Džonija i traku na stadionu „Čika Dača“ nosi Darko Lazović.

Razlog za takav potez Lalatovića još uvek nije zvanično potvrđen, ali se pretpostavlja da je puklo kada je Mijailović na jednom od treninga u toku nedelje došao u sukob, pa i fizički obračun sa jednim od saigrača.

Uz to, Mijailović nije dovoljno pokazivao liderske sposobnosti na utakmicama i treninzima, pa je trener Lalatović u dogovoru sa čelnicima Crvene Zvezde odlučio da mu oduzme kapitensku traku i preda je Darku Lazoviću.

Zanimljivo, naslednik Mijailovića nije bio njegov dosadašnji zamenik Aleksandar Kovačević, već je odluka pala da to bude mladi Čačanin Lazović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Iskreno , mislim da je to najbolje za njega..Dok je nosio traku nije se ponasao kao pre, previse se uozbiljio fale nam njegovi potezi i drcnost na terenu kakav je pre bio

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter