3
Evroliga

TURSKI MEDIJI ĆUTE O UBISTVU: Kao da se ništa nije ni desilo (FOTO)

Objavljeno: 22.11.14 u 00:21

Vodeći turski mediji poput Hurijeta i Milijeta, kao i tamošnje televizije na svojim internet sajtovima ni reč nisu posvetili brutalnom ubistvu navijača Crvene zvezde koji uoči utakmice protiv Galatasaraja ispred hale Abdi Ipekči izboden na smrt.

NTV Sport je izveštavao o incidentima ispred hale pred početak utakmice i to iz minuta u minut optuživši da oko 200-250 navijača Zvezde da su an silu želeli da uđu u dvoranu,a kada im to nije dozvoljeno usledili su incidenti. Razlupano je nekoliko automobila, a potom je usledio sukob sa policijom i kobna tuča sa domaćim navijačima.

Međutim, tamošnji mediji su priču iz Istanbula završili izveštajem sa utakmice u kojoj je Galatasaraj savladao Zvezdu posle dva produžetka i još uvek gotovo i da nema nijedne reči o tome da je srpski državljanin posle gotovo petočasovne intervencije preminuo usled obilnog krvarenja u lokalnoj bolnici.

hurijet

Podsećamo da su država Srbija odnosno ovdašnji sudovi izrekli kaznu robije od 240 godina navijačima Partizana koji su učestvovali u tuči sa pristalicama Tuluza akda je stradao navijač francuskog kluba Bris Taton.

Šta mislite, da li će se nešto slično desiti u Turskoj ili će kao po običaju sva krivica biti svaljena na srpske navijače?

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. Naravno da nece biti kaznjeni, jer od nasih niko ne reaguje, ispasce da se sam ubio i to je to…Joooj, ima li pravde?!?!?! Iskreno saucesce porodici 🙁

    0
    0
    Odgovori
  2. Meni to samo ukazuje koliku snagu imaju mediji na desavanja u svakoj drzavi. Nije slucajno kada kazu da je informacija najjace oruzje. Zao mi je zivota mlade osobe i njegove porodice. Saucesce!

    0
    0
    Odgovori
  3. E,a da se to dogodilo u Srbiji nasi mediji bi 5 dana pisali samo o tome ,i o „srpskim huliganima“.Zato nam i rade tako.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter