0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JSL: Zvezda oštećena u Kragujevcu, remi na Čika Dači! (VIDEO)

Objavljeno: 22.11.14 u 14:57

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca i Crvene zvezde remizirali su rezultatom 0:0 u 13. kolu Jelen Superlige.

Zvezda je imala više od igre, iako je znatno oštećena u 51. minutu kada je Planić zaradio direktan crveni karton zbog obaranja Milovanovića, koji je u trenutku primanja lopte bio u velikom ofsajdu.

U prvih desetak minuta na ‘Čika Dači’ nije bilo previše uzbuđenja, a onda je u 13. došlo do sporne situacije pred golom Zvezde.  Radnički je tražio penal, posle duela Lazića i Milovanovića u trenutku centaršuta, ali sudije nije reagovao.

Četiri minuta kasnije Zvezda je imala prvu priliku. Posle centaršuta Lazovića iz kornera, Lazić je bio najviši u skoku na drugoj stativi, ali je njegov udarac izblokiran.

U 27. minutu gosti su imali novu priliku, Mijailović je centrirao sa levog boka, Bosančić je bio usamljen, ali je loše šutirao glavom.

Minut pre odlaska na odmor Rakić je imao najbolju šansu na meču kada ga je Ristić odlično pronašao, ali je napadač Zvezde pogodio prečku.

Drugi deo igre počeo je loše po Crvenu zvezdu, pošto je posle šest minuta nastavka isključen Planić nakon velike greške sudija. Štoper Crvene zvezde dobio je direktan crveni karton, pošto je kao poslednji igrač startovao na Milovanovićem, koji je bio u ofsajdu pre nego što je dobio loptu.

Uprkos brojčanom zaostatku, gosti su nastavili u napadačkom ritmu, a novo uzbuđenje viđeno je u u 68. minutu, kada je posle pokušaja Kataija i odbitka lopta još jednom uzdrmala prečku.

Zvezda je nastavila da napada, ali je Radnički u dva navrata mogao do vodećeg pogotka. Najpre je Milovanović odlično šutirao iskosa sa leve strane, ali je Rajković paradom izbacio u korner. Dva minuta kasnije Vusljanin je probao glavo sa tri metra, ali preko gola.

U 73. minutu, gosti su tražili jedanaesterac zbog navodnog igranja rukom u šesnaestercu, ali sudija nije delio isto mišljenje.

Do kraja utakmice nije bilo promene rezultata, pa su Radnički i Zvezda podelili po bod, koji će mnogo više značiti domaćima u nastavku borbe za opstanak.

Radnički 1923: Trifunović, Terzić, Jašić, Osei Bonsu, Rosić, Kovačević, Bubanja, Vidović, Tiodorović, Arseić Milovanović
Crvena zvezda: Rajković – Lazić, Mijailović, Planić, Rakić, Lazović, Pečnik, Pavićević, Bosančić, Ristić, Kovačević

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter