0
Domaći fudbal

Foto: STARSPORT

EVO ZBOG ČEGA MIJAILOVIĆ VIŠE NIJE KAPITEN: ‘Prevaspitavanje’ saigrača nedopustivo

Objavljeno: 22.11.14 u 21:35

Na konferenciji za medije posle utakmice 13. kola Jelen Superlige u kojoj je Crvena zevzda igrala samo 0:0 sa Radničkim u Kragujevcu trener kluba sa Marakane Nenead Lalatović pokušao je da objasni zbog čega Nikola Mijailović nije više kapiten ekipe.

Mladi stručnjak je pokušao da relativizuje celu stvar i da smanji štetu rekavši da se to desilo jer Mijailović ne može da se nosi sa velikim pritiskom i da će za sve da bude bolje ako u nastavku sezone bude rastrećeniji.

Međutim, kako saznaje Mondo glavni razlog je Mijailovićeva plaha narav odnosno otvoreni fizički sukob sa Milošem Bosančićem na jednom od treninga odražnom prethodne nedelje. Pored toga iskusni levi bek je na utakmici sa Radom pred svima na stadionu i celokupnom javnošću „prevaspitavao“ mladog Luku Jovića.

Kako se slične stvari ne bi ponavljale smena kapitena je logično rešenje, a da li će ostati samo na tome ili će Mijailović pretrpeti i određenu disciplinsku kaznu možda ćemo saznati, a verovatnije je da će sve biti gurnuto pod tepih zarad mira u kući.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter