0
Ostali sportovi

TRI ZLATA SAMO OVOG LETA, ALI: Poslednja plata u oktobru prošle godine!

Objavljeno: 21.11.14 u 15:51

Kada bi finansijsko stanje bilo srazmerno rezultatima i medaljama, gde bi onda bio kraj našem Vaterpolo savezu, reprezentativcima i selektoru, pa i klubovima… Međutim, u Srbiji to nije tako, vaterpolo nije komercijalni sport, a savez godinama grca u dugovima.

 

Selektor vaterpolista Srbije Dejan Savić kaže veliko pitanje ko prima, a ko ne plate u Vaterpolo savezu. On ne želi sebe da stavlja u prvi plan, nikada nije, pa ni kada igrače dovede na tron, a kamoli kada se priča o novcu, iako platu nije primio još od oktobra prošle godine.

– Veliko je pitanje ko prima, a ko ne prima redovno platu u Savezu. Što se mene tiče, ja sam okupio ljude oko sebe, svoj stručni štab, i njima se duguje kao i meni. Ako ne i više – ističe strateg Srbije, a prenose Novosti.

VSS Saviću ne duguje samo plate, već i nagradu za osvojenu bronzu na Olimpijskim igrama 2008. u Pekingu. To znači da je među igračima i trenerima koje potražuju oko 900.000 evra.

Ponekad se neko zapita kako je raditi sa reprezentativcima, koji čekaju da počne isplata zasluženih nagrada, zaključno sa Igrama 2012. u Londonu.

– Meni su uvek igrači na prvom mestu! Međutim, o tome kako se osećaju morate njih da pitate – jasan je Savić.

Podsećanja radi, selektor i reprezentacija Srbije su na poslednjih pet takimčenja (dve Svetske lige, Svetski kup, Evropsko i svetsko prvenstvo) ostali bez medallje samo na SP u Barseloni, na ostala četiri seniorska takmičenja osvojene su zlatne medalje.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter