0
Evroliga

FOTO:STARSPORT

RADONJIĆ: Pokušali smo da pravimo faul

Objavljeno: 21.11.14 u 23:29

Većini navijača Crvene zvezde i ljubiteljima košarke ostalo je nejasno zbog čega tim Dejana Radonjića pri vođstvu od tri poena razlike u poslednjem napadu nije pravila prekršaj kako bi izbegla produžetak.

Na konferenciji za medije crnogorski stručnjak je pored analize meča otkrio i kakav je bio plan u toj odbrani nekoliko sekundi pre kraja meča.

– Nismo dobro otvorili meč, a pogotovo smo loši bilči u odbrani. U napadu smo bili dobri, ali nismo uspeli da ih zaustavimo u odbrani. Odlično smo igrali u trećoj četvrtini, zaustavili smo Aroja i imali smo neke lake poene u tranziciji. U poslednjem napadu smo pokušali da napravimo faul, ali nismo uspeli i Erceg nam je ubacio neverovatnu trojku. U produžecima nismo uspeli da zadržimo koncentraciju i na kraju je dobro što smo makar izgubili manjom razlikom nego što smo pobedili u Beogradu, rekao je posle utakmice Radonjić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter