0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PROBLEMATIČNI IGRAČ NA METI PROBLEMATIČNOG KLUBA: Muslin želi Ninkovića, ali…

Objavljeno: 21.11.14 u 10:41

Tokom jučerašnjeg dana saznalo se da se vezista Partizana Nikola Ninković našao na meti nekoliko ruskih klubova, između ostalog i Amkara.

Upravo na klupi ovog tima sedi bivši šef struke Bordoa i Crvene zvezde, Slavoljub Muslin koji ne negira da bi voleo u svom timu da vidi mladog reprezentativca Srbije.

Međutim, problematični Ninković će se jako teško preseliti u ovaj tim. Razlog tome su, šta drugo, osim – problemi!

Kako Muslin kaže, finasijska situacija u Amkaru je očajna, klub se nalazi na rubu egzistencije, a u ovom klubu plate se čekaju i po pola godine!

– Platu nismo primili već tri i po meseca, letos potrošili za novopridošle igrače 50.000 evra. Kupili smo beloruskog reprezentativca, ostale doveli bez novca iz druge lige ili na pozajmicu. Čuo sam da je dobar, uzeo bih momka. Mogao bih i platu da mu obećam, samo ne znam kad bi je dobio – rekao je Muslin, prenosi Sportski žurnal.

Nikola Ninković rođen je 1994. godine a na poslednjem meču crno-belih jednom je pogodio metu i jednom je upisao asistenciju u pobedi Partizana od 3:0 nad Slogom u meču Kupa Srbije.

Pored Amkara, kako se saznalo, Ninkovića bi u svojim redovima video i Mordovije.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter