0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

EVROLIGA: Zvezda večeras u Istanbulu napada Galatu

Objavljeno: 21.11.14 u 08:40

Košarkaši Crvene zvezde danas od 19:00 sati igraju svoj meč šestog kola Evrolige sa turskim Galatasarajem u Istanbulu.

Izabranici Dejana Radonjića u dosadašnjih pet utakmica upisali su tri pobede i dva poraza. Eventualnim trijumfom, crveno-beli našli bi se na rubu plasmana u Top 16 fazu elitnog evropskog takmičenja.

Ipak, šef struke crveno-belih želi da spusti loptu pred prvo sudijsko podbacivanje:

– Priče da možemo da se plasiramo u narednu fazu mogu da budu kontradiktorne. Mi kao ekipa želimo da se koncentrišemo na prvi sledeći duel, da odigramo dobro i da pobedimo. Tako želimo i protiv Galatasaraja u Turskoj, da dođemo do pobede ali neće biti nimalo lako. Ne možemo da im pretimo, pošto su ove sezone neporaženi na domaćem terenu – rekao je Radonjić.

Jedan od najboljih igrača Crvene zvezde, Markus Vilijams, svestan je značaja meča u Turskoj:

– Defitivno, biće to velika utakmica. Počinjemo jako tešku nedelju u kojoj posle Galatasaraja igramo i protiv Cedevite u ABA ligi, još jednog evroligaškog tima. Tokom poslednjih par dana smo uradili odličan posao u pripremi meča, stručni štab je napravio dobar skauting i spremni samo za ovako značajne mečeve i mentalno i fizički. Želimo da pokažemo da možemo da se takmičimo, da igramo dobru odranu i da nastavimo da radimo ono što smo radili do sada – kazao je Vilijams.

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter