0
Fudbal

FOTO:STARSPORT

DRULOVIĆ: Nisam odustao od Srbije, i dalje želim da budem selektor

Objavljeno: 21.11.14 u 09:07

Tvorac najvećeg fudbalskog uspeha u istoriji Srbije, Ljubinko Drulović, 2013. godine je sa mladom reprezentacijom stigao do titule evropskog prvaka.

Međutim, fantastičan rezultat nije bio dovoljna preporuka da bi preuzeo kormilo A reprezentacije. Uprkos što je tada dobio loš tretman, talentovani trener i dalje želi da postane sleketor „Orlova„.

– Ja od Srbije nisam odustao i naravno, imam ambiciju da jednog dana postanem selektor svoje zemlje. Sa FSS imam ugovor do kraja 2014. godine, a već sam vodio najbolju reprezentaciju na četiri meča – rekao je Drulović a prenose „Novosti“.

Iako se u ovom trenutku čini kao najrealnija opcija da će Radovan Ćurčić preuzeti kormilo Srbije nakon odlaska Advokata, šansa da Drulović postane novi selektor ipak postoji.

Na pitanje da li bi prihvatio da sa Ilijom Petkovićem obavlja funkciju selektora, Drulović odgovara potvrdno:

– Naravno! Petkovića izuzetno cenim. Bio mi je selektor, već jednom smo radili sa timom na američkoj turneji i mislim da je ta saradnja bila više nego uspešna. Ambicija me nije napustila, jer sam emotivno vezan i za svoju zemlju i za posao kojim se godinama bavim – podvukao je Drulović.

Sednica na kojoj će u FSS biti odlučen naslednik Dika Advokata zakazana je za 25. novembar.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter