5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA NE STAJE: Stiže još jedno pojačanje zadnjeg reda na zimu!

Objavljeno: 20.11.14 u 09:47

Fudbaleri Crvene zvezde mogli bi da u narednom prelaznom roku znatno pojačaju svoj tim

Kao što je poznato, trenutno se u javnosti raspravlja o eventualnom dolasku Zvjezdana Misimovića na Marakanu. Od ranije je poznato da bi nekadašnji reprezentativac Srbije, Aleksandar Luković, od zime trebalo da zaigra za tim iz Ljutice Bogdana.

Međutim, to nije sve kada je reč o eventualnom spisku pojačanja koji bi ove zime mogli u Zvezdu.

Kako prenosi B92, najtrofejniji srpski klub nalazi se blizu dogovora sa još jednim bivšim igračem. Reč je o levom beku Dušanu Anđelkoviću, momku koji je u Zvezdi igrao od 2005. do 2008. godine.

Anđelković bi, baš kao i Luković, trebalo da stigne u klub kao slbodan igrač. I on, baš kao i Luković, već mesec i po dana trenira sa crveno-belima, a ukoliko dođe do potpisa ugovora, sigurno bi bio od velike koristi šefu struke Nenadu Lalatoviću.

V.D. sportskog direktora kluba Zvezdan Terzić najavio je nedavno da će šampion Srbije u zimskom prelaznom roku dovesti pet ozbiljnih pojačanja, a očigledno je da je jedno od njih i Anđelković.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

5 Komentara

  1. Nekada je bio odlican fudbaler, a preko noci sigurno nije zaboravio da igra. Sto se tice gomilanja igraca ta prica ne pije vodu jel Antic ce negde na kaljenje, on nije sazreo i nema kvalitet da igra za titulu. Andjelkovic moze da igra i malo ofanzivnije, a mozda bude neko i prebacen na desnog beka jer Petko ce jos duze vreme biti odsutan. Ukoliko dodje dobro dosao…

    0
    0
    Odgovori
  2. ODAKLE bre, pisete da je isplacen Bronovicki za 446 soma€, ovaj Misimovic ne popusta jos za platu ispod 400 soma €, Terzic kaze da su „nekako“ skupili 3 miliona € prethodnih par meseci, ODAKLE!!!???

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter