0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŽELI DA SE VRATI NA MARAKANU: Terzić zvao Milijaša?!

Objavljeno: 20.11.14 u 14:54

Finansijska kriza na Marakani ije ništa novo, ali čelnici Crvene zvezde ipak prave ozbiljne planove za zimski prelazni rok! Posao sa Aleksandrom Lukovićem je završen, trebalo bi da dođe i Dušan Anđelković, govori se o dolasku klasnog napadača, jer crveno-beli kubure sa realizacijom…

Pored toga, čelnici sa Marakane želeli su da vrate bivšeg kapitena Nenada Milijaša, piše MocartSport. On je bio glavna karika Zvezde u prethodnih nekoliko godina, a o tome koliko im fali i njegovom uticaju na igru konstantno priča i trener Nenad Lalatović.

Prvi čovek kluba Zvezdan Terzić je pre nekoliko pozvao člana Manise i pitao ga postoji li bilo kakva šansa da u januaru po treći put dođe u Zvezdu?!

Međutim, odgovor je bio negativan. Milijaš ima ugovor sa  Manisom do juna 2016.godine i ne postoji šansa da se u skorije vreme vratio u Zvezdu… Manisa je bila jedan od glavnih favorita za ulazak u elitnu ligu Turske, ali je ostvarila razočaravajuće rezultate. Milijaš je odigrao devet mečeva i postigao dva gola.

Treći dolazak na Marakanu moraće da sačeka…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter