1
Evropske lige

FOTO: sport.es

TRANSFER BOMBA DECENIJE: Barsa prodaje Mesija? (VIDEO)

Objavljeno: 20.11.14 u 11:44

Prema pisanju španskih medija, superstar Barselone, Leo Mesi, ogorčen je ponašanjem čelnika kluba prema njemu i ljubomoran je na Kristijana Ronalda koji ima status nedodirljivog u Madridu te je zbog toga spreman da napusti klub!

Upravo zbog toga, kako se piše, rukovodioci Barselone odlučili su da na leto 2016. godine prodaju najboljeg igrača tima i jednog od najboljih fudbalera planete, Lionela Mesija.

Pojedini španski mediji navode da je Barselona spremna da proda Mesija klubu koji ponudi najviše novca. Sadašnja uprava Barselone želi da se otarasi Argentinca uoči izbora za novog predsednika katalonskog kluba koji su planirani za leto 2016.

Mesi je razočaran statusom u klubu i krivo mu jer Kristijan Ronaldo u „Kraljevskom klubu“ jedini ima krunu na glavi, a on se tako ne oseća u Kataloniji. Mesi je, saznalo se, nezadovoljan i medijskim tretmanom u Kataloniji. Tamošnji mediji sve češće pišu da je Argentinac van forme i da nije predan ekipi.

Prema izvorima katalonskog Sporta, u igri su navodno četiri kluba – Čelsi, Mančester siti, PSŽ i Inter, međutim pitanje je da li bilo koji od pomenutih želi da izdvoji 250 miliona evra koliko iznosi Mesijeva klauzula.

FOTO: sport.es
FOTO: sport.es

Katalonski mediji sve češće ističu Brazilca Nejmara kao najveću zvezdu Barselone u budućnosti. Otac Lionela Mesija, Horhe izjavio je u sredu da njegov sin voli Barselonu, ali da će razmotriti sve ponude koje bi stigle na njihovu adresu.

Ipak, kada bismo sagledali celokupnu situaciju, a ne samo slepo verovali novinskim glasinama, ne treba zaboraviti da je tandem Mesi-Nejmar upravo proradio ove sezone i da se na terenu ni po čemu ne vidi netrpeljivost između Argentinca i Brazilca.

Naprotiv, Nejmar je ove sezone postigao 11 golova na 12 mečeva, a čak u sedam navrata, asistent mu je bio upravo Mesi. Argentinac je takođe postigao 11 golova u svim takmičenjima.

Ipak, u slučaju da zaista ima istine u pričama koje plasira Kadena kope, postoji li klub u kom biste mogli da zamislite Lionela Mesija, a da nije Barselona?

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter