0
Ostali sportovi

ŠOKANTNO: Felps spavao sa ženom koja je bila muškarac?! (FOTO)

Objavljeno: 20.11.14 u 15:34

Tejlor Lian Čendler (41) tvrdi da je devojka legendarnog plivača, osvajača 22 olimpijske medalje,  Majkla Felpsa. Ne bi tu bilo ništa čudno, iako je 11 godina starija od Majkla, da nije nedavno na Fejsbuku otkrila da je rođena kao muškarac, Dejvid Roj Fič!

Naime, ona je u pubertetu primala terapiju kojom je blokirana proizvodnja testesterona, a u ranim dvadesetim uradila je operaciju uklanjanja testisa.

– Nikad nisam bila muškarac, nikad nisam živela kao muškarac. Niko ko me poznaje, ne poznaje me kao muškarca, niti poseduje fotografiju na kojoj sam muškarac – rekla je Tejlor.

Tejlor

Da bi došla do tela o kakvom je oduvek matala i potrepnog novca  za operacije, prevarila je jednog muškarca i zbog prevare završila u zatvoru. A tamo je doživela i silovanje.

Sve to je daleko iza nje, a o Felpsu kaže sledeće:
– Biti sa njim je poput prave tinejdžerske ljubavi. Ni sa kim se nisam osećala tako prihvaćeno i lepo kao sa njim – rekla je Tejlor o vezi sa Flepsom (29).

Stvari sa njim, kako je rekla, brzo su se odvijale. Nakon upoznavanja, usledio je brzo i prvi seks.

– Po prvi put u životu je neko učinio da se osećam kao žena – rekla je ona .

trandza

U intervjuu za ‘National Enquirer’ otkrila je da nikad nije lagala Felpsa ni o čemu, ali da činjenica da je rođena kao muškarac prosto nikad nije isplivala na površinu.

– Verovatno ću ga izgubiti, jer je on veliko ime, koje njegov tim želi da sačuva. Od kako je otišao na rehabilitaciju, naša veza se ne odvija najbolje – rekla je Tejlor.

Do veze između Tejlor i Felpsa došlo je krajem septmebra, posle optužbi da je čuveni sportista koristio nedozvoljena sredstva na takmičenjima.

Felps se trenutno nalazi na šestomesečnoj suspenziji. Kako li će prihvatiti činjenicu da je bio sa ženom koja je pola svog života bila muškarac?

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter