0
Fudbal

PREVAZILAZE SVE GRANICE! Albanci koristili decu za novu provokaciju na račun Srba! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 20.11.14 u 18:26

Serija albanskih provokacija nastavljena je i uoči prijateljskog meča izmedju Grčke i Srbije u Hanji.

Iako je dan uoči utakmice, objavljena je informacija da će bezbednosne mere biti maksimalne, s obzirom na to da na Kritu živi oko 100.000 Albanaca, trojica dečaka koje fudbaleri tradicionalno izvode na teren, tokom intoniranja srpske himne prekrstili ruke simbolizujući „dvoglavog Orla“ koji se nalazi na zastavi Albanije.

Na snimku utakmice vide se trojica dečaka koji stoje ispred kapitena Srbije Branislava Ivanovića, golmana Vladimira Stojkovića i Nemanje Matića sa rukama u obliku „tradicionalnog albanskog pozdrava“. 

Kada je završeno intoiniranje „Bože pravde“ sva tri dečaka, ipak su, zajedno sa ostalima aplaudirali srpskoj himni.

Takođe, jedan od dečaka koji je bio ispred grčkog nacionalnog tima za vreme grčke himne prekrstio je ruke simbolizuujući „dvoglavog Orla“.

Podsetimo, albanski navijači su istog dana bili akteri nereda i u Francuskoj i u Italiji.

U Đenovi, Albanci su tri puta prekidali prijateljski meč sa Italijom, a prethodno su u Renu, na utakmici protiv Francuske razvili zastavu tzv. Velike Albanije, istu onu zbog koje je prekinut meč Srbije i Albanije u Beogradu.

hotsport.rs/tanjug

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter