0
Domaći fudbal

MARAKANA SVE BLIŽA: Misimović odbio ponudu iz Sarajeva, Zvezda i dalje velika želja

Objavljeno: 20.11.14 u 09:12

Kao što je poznato, tokom prethodnih dana saznalo se da postoji mogućnost da nekadašnji fudbaler Bajerna iz Minhena i reprezentativac BIH, Zvjezdan Misimović tokom ove zime obuče dres Crvene zvezde.

Misimović je završio saradnju sa kinskim Gvanžuom, a nakon isteka ugovora na dalekom istoku, Misimović se našao na radaru brojnih evropskih klubova.

Međutim, želja ovog momka jeste da karijeru okonča u Srbiji, tačnije u dresu voljenog kluba – Crvene zvezde. Generalni sekretar crveno-belih Zvezdan Terzić izjavio je da tim s Marakane nema ni minimalnih 400.000 evra koliko je potrebno za angažman ovog igrača koji je na stolu imao neuporedivo više novca, ali je pristao da za niže novce dođe u Beograd.

Da je želja Misimovića za dolaskom u Beograd stvarna potvrđuje i informacija do koje je došao list Kurir. Naime, kako piše ovaj list, Misimović je juče odbio ponudu jednog sarajevskog kluba pošto mu je, kako se navodi, preči dolazak u prestonicu Srbije.

– Navijam za lep fudbal. Jedini klub koji volim je Crvena zvezda i želja mi je da završim karijeru na Marakani! – rekao je svojevremeno Misimović.

Hoće li do ove transfer-bombe na kraju i doći, saznajte prvi uz portal hotsport.rs.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter