0
Košarka

ERIK BLEDSO: Kentaki bi pobedio Filadelfiju

Objavljeno: 20.11.14 u 11:35

Plejmejker Finiks Sansa i nekadašnji studnt univerziteta Kentaki, Erik Bledso, uveren je da bi tim aktuelnih NCAA vicešampiona pobedio Filadelfiju 76ers.

Ekipa Filadelfije ove sezone na svih 11 utakmica uspela je da izgubi meč. Na taj način ovaj tim hita ka rušenju sopstvenog negativnog rekorda iz prošle sezone u kojem su čak 26 puta zaredom uspevali da izgube susret.

 

Upravo to inspirisalo je Erika Bledsa da izjavi da bi koledž tim njegovog bivšeg univerziteta pobedio košarkaše Filadelfije:

– Najbolji NCAA tim ili najgori NBA tim? Mislim da bi Kentaki pobedio Filadelfiju u sedam mečeva. Fila bi dobila možda jednu utakmicu. Znam da će ih ovo naljutiti, ali volim moje Vajldketse – rekao je Bledso.

Međutim, trener Kentakija legendarni Džon Kalipari je odlučio da smiri strasti bivšeg igrača njegovog tima istakavši da bi Vajldketsi bili lako poraženi od bilo kog NBA tima, naglasivši to „bilo kog“.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter