0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SPEKULACIJE: Bronovicki isplaćen prodajom Luke Jovića?!

Objavljeno: 19.11.14 u 23:27

Kako saznaje portal Red star Belgrade Crvena zvezda je sredstva za delimično izmirenje duga prema Bronovickom obezbedili prodajom 20 odsto ugovora mladog napadača Luke Jovića investicionom fondu Pina Zahavija, svetski poznatog menadžera.

S obzirom da se u toku dana u medijima pojavila vest da su čelnici crveno-belih podigli kredit od 1,5 miliona evra da bi isplatili Poljaka od jedne domaće banke ostaje nejasno koja od ove dve informacije je tačna.

Ako se ispostavi da su iz Ljutice Bogdana zaista ustupili deo prava na mladog napadača to ne bi bilo ništa čudno za srpski fudbal, budući da je izraelski menadžer slične poduhvate imao i sa mladim talentovanim fudbalerima OFK Beograda i Partizana.

Postavlja se pitanje da li su onda priče pojedinih članova uprave kluba o protivljenju prodaje mladih igrača samo deo demagogije zarad lične promocije.

Šta vi mislite koja od ove dve informacije je istinita?

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter