0
Domaći fudbal

Foto: STARSPORT

NIKOLIĆ: Drugi gol otklonio nervozu

Objavljeno: 19.11.14 u 20:08

Trener Partizana Marko Nikolić objasnio je zbog čeha je njegovom timu bilo potrebno neko vreme kako bi došla do prvog gola u kup duelu protiv Sloge iz Petrovca na Mlavi.

– Morali smo da dočekamo Slogu u kombinovanom sastavu silom prilika i trebalo nam je desetak minuta da uđemo u ritam. Ali smo posle toga igrali sjajno, napravili niz dobrih akcija, postigli gol i mogli još nekoliko, ali zatajila je realizacija. U nastavku smo bili malo nervozni do drugog gola, posle čega je sve došlo na svoje mesto. Ušli smo među osam ekipa u Kupu, a što je još važnije težak ciklus smo započeli pobedom, rekao je Nikolić posle utakmice, a prenose Novosti.

Mladi stručnjak se zahvalio navijačima koji su po hladnom i kišovitom vremenu došli da bodre svoje miljenike rekavši da je igračima i njemu podrška mnogo značila.

Crno-beli su u poslednjoj utakmici osmine finala Kupa Srbije savladali Slogu sa 3:0 plasiravši se tako među osam najboljih timova u najmasovnijem takmičenju.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter