0
Domaći fudbal

FOTO:www.futbolistasaxem.com

MENADŽER MOLINE, BARKOSA I SALASA: Janković je fudbalska neznalica i vo! (VIDEO)

Objavljeno: 19.11.14 u 10:15

Gostujući u emisiji KCN sport kod Dejana Anđusa, fudbalski menadžer Miroslav Nestorović je bivšeg trenera Crvene zvezde Aleksandra Jankovića nazvao volom i fudbalskom neznalicom.

Naime, priča se vodila oko Zvezdinih stranaca Ernana Barkosa, Maurisija Moline i Frenklina Salasa koji su u Srbiji ocenjeni kao veliki promašaji, a kasnije su izgradili sjajne karijere. Za loše partije ovih igrača u Beogradu, Nestorović je okrivio sadašnjeg šefa struke Mehelena.

Jankovića sam prvi put video kada je dolazio sa Muslinom, kao neki četvrti, peti trener. Nikada mi nije bilo jasno zašto ga je dovodio, a kasnije sam se tek uverio da on ne zna ništa. Za Barkosa je rekao da nije igrač ni za drugu ligu, a on igra sa Mesijem u Argentini. Barkosa nam je inače preporučio najbolji skaut na svetu Pit Vinsel, koji je dovodio Romarija i Ronalda u PSV. Za Salasa je rekao da ne može da igra jer ima kraću nogu, a taj doktor koji je dao tu dijagnozu izjavio je da će napustiti praksu ako odigra 10 utakmica po 90 minuta. U međuvremenu je doneo LDU Kitu titulu Kopa Libertadores i odigrao 127 utakmica po 90 minuta. Janković je jedna fudbalska neznalica, jedan vo – istakao je Nestorović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter