0
Domaći fudbal

Foto: STARSPORT

KUP SRBIJE: Partizan u 1/4 finalu, promašivao, ali i tri puta zatresao mrežu (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 19.11.14 u 18:55

Partizan je poslednji četvrtfinalista Kupa Srbije. Crno-beli su sa 3:0, golovima Markovića, Ninkovića i Škuletića, savladali Slogu iz Petrovca sa Mlave. Ranije tokom dana Čukarički je eliminisao OFK Beograd sa 2:1, a u četvrtfinalu su još Voždovac, Vojvodina, Spartak, Jagodina, Radnički Niš i Rad, koji je eliminisao Crvenu zvezdu.

Kao što je Nikolić i najavio, na klupi su bili Lazović, Volkov i Branko Ilić, dok Saša Ilić nije bio u ptotokolu. Prva trojica su se pridružila crno-belima posle reprezentativnih akcija, a asmo je Ilić ušao u igru u drugom poluvremenu.

U prvih dvadesetak minuta viđene su dve dobre šanse za Petra Škuletića, druga je bila stativa, i jedna za goste. Partizan je poveo u 24. minutu, golom Saše Markovića.

Domaćin je posle vpođstva  zagospodario terenom, Škuletić je imao još jednu veliku priliku, u 40. minutu, ali je sa peterca pogodio stativu. Isti igrač je i nekioliko minuta kasnije bio u prilici,a li se do odlaska na odmor rezultat nije menjao. Slabo je šutirao, kao i Živković koji je naleteo na odbijenu loptu.

U drugom poluvremenu je u igru ušao Branko Ilić umesto Stevanovića. Gosti su pokušali samo jednom nešto opasnije, šutirali sa nekih 25 metara, ali je šut Atanasijevića Kljajić izbacio u korner. Petra Grbića je u 60. minutu zamenio Predrag Luka, a devet minuta kasnije Partizan je duplirao vođstvo.

Luka je centrirao Ninkoviću, koji je golmanu proturio loptu kroz noge. Ubrzo posle gola, Ninković je upisao i asistenciju. Petar Škuletić je verovatno iz najteže situacije u večerašnjem meču uspeo da zatrese mrežu. Partizan je overio prolaz u četvrtfinale, a Škuletić je postigao 17. gol ove sezone.

Šansu je dobio i Nemanja Kojić, umesto Andrije Živkovića, od 76. minuta. Ostalo je 3:0, iako je Kojić imao dobru priliku pred sam karaj meča.

Sastavi

Partizan: Kljajić, Stevanović, Ćirković, Stanković, Petrović, Drinčić, Marković, Ninković, Grbić, Živković, Škuletić
Sloga: Ranković, Stević, Stojanović, Reljić, Lepojević, Mišić Živorad, Appiah, Veselinović, Planić, Antanasijević, Đoković

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter