0
Domaći fudbal

KUP SRBIJE: Mogu li Petrovčani da ponove uspeh Timoka? (SASTAVI)

Objavljeno: 19.11.14 u 08:55

U odloženim mečevima osmine finala Kupa Srbije danas će u Beogradu snage da odmere Partizan i Sloga iz Petrovca na Mlavi od 17 časova, kao i OFK Beograd i Čukarički od 13 časova.

Crno-beli su apsolutni favorit u duelu sa drugoligašem, ali su u Humskoj dosta oprezni pred današnji meč.

– Svi znamo šta Kup znači. Iako ga mnogi ne smatraju prioritetom za osvajanje, meni je ovo veoma važno takmičenje i zato bih voleo da i igrači to tako svate. Utakmica sa Slogom nam dolazi u teškom trenutku, kada su nam pojedini igrači tek stigli sa reprezentativnih obaveza. Videćemo u kakvom ćemo sastavu izaći na teren. Kakav god da bude, ne smemo da potcenimo protivnika – istakao je Marko Nikolić.

U drugom meču dana OFK Beograd će na svom stadionu dočekati Čukarički. Pobednici ova dva meča će obezbediti plasman u četvrtfinale, gde ih već čekaju Spartak, Jagodina, Radnički iz Niša, Rad, Vojvodina i Voždovac.

PARTIZAN – SLOGA PM 17.00

Stadion u Humskoj. Kapacitet: 32.000.

PARTIZAN: Lukač – Stevanović, Ćirković, Stanković, Petrović – Marković, Drinčić, S. Ilić, Živković, Luka – Škuletić.
SLOGA: Ranković – Stević, Veselinović, Planić, Đoković – Antanasijević, Stojanović, Kovačević, Lepojević, Apija – Reljić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter