0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Golman Zvezde ipak mora na dužu pauzu! (VIDEO)

Objavljeno: 19.11.14 u 19:55

Golman Crvene zvezde moraće po svemu sudeći na dužu pauzu zbog povrede kolena, saznajte HotSport.rs.

Čuvar mreže crveno-belih Damir Kahriman ipak će morati na dužu pauzu pošto je povredio ligamente kolena na prijateljskoj utakmici protiv Udinezea.

Kako je za HotSport.rs rečeno sa Marakane, Kahrimanova povreda nije bezazlena kao što se učinilo u prvih mah posle udarca na utakmici sa Udinezeom, a u četvrtak će na dodatnim testovima biti utvrđeno koliko tačno će morati da pauzira.

– Damir je dobio jak udarac na utakmici protiv Udinezea, ali konačnu potvrdu o ozbiljnosti povrede i pauzi koja mu predstoji, znaćemo u četvrtak kada stignu rezultati detaljnih pregleda. Ali, na prvi pogled, situacija nije nimalo naivna – rekao je portparol crveno-belih Marko Nikolovski za HotSport.rs.

Kahriman se povredio kada se sudario sa saigračem iz odbrane Vukašinom Jovanovićem u pobedi crveno-belih od 1:0 nad Udinezeom na oproštaju Dejana Stankovića.

Da li će mladi Predrag Rajković uspeti sam da nadomesti eventualnu dugu pauzu Damira Kahrimana?

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter