0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

POBEĐUJU I OPOMINJU: Vaterpolisti podsećaju Savez na obećanja

Objavljeno: 18.11.14 u 21:21

Uprkos tome što je vaterpolo reprezentacija Srbije zabeležila ubedljivu pobedu u prvom meču Svetske lige u duelu sa Španijom selektor Dejan Savić je imao primedbe na račun sudija.

– Pustili su grublju igru, malo čudan aršiin posle naše dobre prve četvrtine. Praktično nismo mogli da vodimo loptu. Ovo je prva utakmica pod novim uslovima i trebalo je vremena da se prilagodimo. Odbrana je bila odlična, baš kako treba. Za početak sam zadovoljan.

Milan Aleksić se zahvalio publici:

– Lepo je bilo igrati u ovakvom ambijentu i trebalo bi da uvek bude ovako u Srbiji. Dve četvrtine smo bili bez gola ali je odbrana delovala jako dobro i problema nije bilo. Dobar početak je sve rešio.

Duško Pijetlović je pohvalio igru u odbrani, koja je primila samo jedan gol.

– Odbrana je sve rešila, naši izuzetni bekovi su majstorski odradili posao. Sudije su dozvolle grubu igru, puno kontakta. Ali kada primiš samo jedan gol a ne pamtim kada se to dogodilo i protiv slabijih ekipa moraš da budeš zadovoljan.

Filip Filipović je podsetio čelnike Saveza na neispunjena obećanja.

– Igrom u odbrani smo nastavili ono što smo završili u Budimpešti. Kada pobediš 9:1 ne treba komentar. Nastavljamo vredno da radimo a čekamo da naša organizacija počne da ispunjava neka obećanja. Naši rezultati su tu ali bih volleo da vidim neki rezultat i ostatka našeg saveza.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter