1
AdmiralBet ABA Liga

LJUBAV PREMA DELIJAMA: Atmosfera ne može biti bolje od one koju prave naši navijači!

Objavljeno: 18.11.14 u 11:53

Reprezentaitvac Slovenije, Jaka Blažič, izjavio je da je sasvim siguran da u karijeri neće doživeti bolju atmosferu od one koju na tribinama prave Delije bodreći Crvenu zvezdu.

Nakon, bezmalo, godinu i po dana provedenih u crveno-belom dresu, Jaka Blažič izborio se za status ljubimca navijača.

Borbenom Slovencu nije trebalo mnogo da se zavuče pod kožu Delija, pošto je svojim košarkaškim umećem, ali pre svega borbenošću na terenu, pokazao da je dostojan crveno-belog dresa.

U ostalom, navijačka pesma navijača Zvezde kaže: „Od tebe tražim samo, da kao lav se boriš“. A Blažič je radio upravo to.

– Siguran sam da u karijeri neću doživeti nešto slično. Ne može bolje od onoga što Delije prave na tribinama. Mnogo puta sam rekao da naši navijači prave neverovatan ambijent. Oni cene kada neko igra sa energijom i daje celog sebe za pobedu. Meni je veoma drago što su me prihvatili, podrška koju dobijam je izuzetno dragocena i pomaže mi da budem bolji – rekao je Blažič, piše Sportski žurnal.

Ekipa Zvezde u ABA ligi ređa pobede kao na traci.

– Sve mečeve smo dobili prilično lako, ne mogu da se setim nijedne neizvesne završnice. Ali, tek je početak sezone i pred nama je mnogo velikih izazova. Već u narednom kolu gostujemo Cedeviti, potom sledi večiti derbi. Dakle, nema stajanja. To što smo sa Krkom igrali dosta dugo u egalu, nije ni toliko loše, s obzirom da možemo da izvučemo pouke. Sigurno nam predstoji još mnogo takvih utakmica. Ne može uvek da se dobija lako. Moramo da učimo i iz pobeda – podvukao je Slovenac.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter