0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

KONAČNO DOBIJA ŠANSU: Ćurčić ostaje na mestu selektora?

Objavljeno: 18.11.14 u 11:05

Novi potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije, Savo Milošević, otkrio je da je Radovan Ćurčić ozbiljan kandidat za mesto selektorta nacionalnog tima.

„Dežurni VD selektor Srbije“, Radovan Ćurčić, možda bi konačno mogao da dočeka pravu šansu i postane selektor „Orlova“ na duže staze.

Talentovani trener je do sada bio čovek koji je, po odlasku selektora, uvek sedao na klupu „Orlova“ do pronalaska trajnog rešenja.

Tako je bilo i ovog puta, pa je Ćurčić dobio zaduženje da sedne na klupu Srbije nakon nedavnog odlaska Dika Advokata. Ćurčić će kao VD selektor predvoditi Srbiju u megdanu s Grčkom.

Legendarni Savo Milošević kazao je da će končna odluka biti doneta za najkasnije sedam dana:

– Znam da nemam vremena, znam da mora brzo da se radi i razmišlja. I o seniorima i o mladima. Ćurčić je zasada najozbiljnija opcija, ali ne želim o konačnom predlogu da pričam do 25. novembra – rekao je Savo Milošević.

Srbija je očajno počela kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, pa posle tri odigrane utakmice ima samo jedan bod. Milošević, ipak, veruje da su čuda moguća.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter