0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IZBEGNUT CRNI SCENARIO: Zvezda platila Bronovickom prvu ratu

Objavljeno: 18.11.14 u 10:55

Kao što dobro poznato, fudbalskom klubu Crvena zvezda od starta ove sezone za vratom stoji veliki teret zvan: Gregorž Bronovicki.

Crveno-beli poljskom igraču duguju novac još iz 2007. godine kada je ovaj defanzivac branio boje tima s Marakane.

Poljak je godinama bezuspešno pokušavao da namiri svoja dugovanja, a kada je ostao bez ideja, obrati se UEFA koja je uza zid pritisnula crveno-bele.

Kao što je dobro poznato, UEFA je naredila Zvezdi da izmiri dugovanja, a čitav slučaj drži se pod mikroskopom čelnika evropske kuće fudbala koja je zapretila oduzimanje bodova crveno-belima, ali i, čak, izbacivanje iz JSL u slučaju nepoštovanja obaveza.

Dve strane su pre nekoliko nedelja sklopile sporazum o isplati sume od 840.000 evra na rate, a crveno-beli su u pet do dvanaest uspeli da uplate prvu u iznosu od 400.000 evra.

Sam Bronovicki je nedavno ogročeno izjavio da nema nameru da odustane od svoje zarade jer ga, kako je objasnio, niko iz kluba nije kontaktirao otkako je napustio Beograd.

Rukovodstvo tima s Marakene je uspelo preko prijatelja kluba da obezbedi novac i skine veliki teret s leđa. Ipak, ovo nije kraj mukama rukovdstva tima iz Ljutice Bogdana pošto na red stžiu nova potraživanja od kojihg su najveća prema Radu.

U redu za svoje novce uredno čekaju i bivši igrači: Kadu, Mijilović, Maksimović, Vešović, prenose Novosti.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter