0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

I TO JE MOGUĆE UPRKOS 222 CM: I meni su lupali banane! Gasola je nemoguće sačuvati…

Objavljeno: 18.11.14 u 14:52

bobi Marjanović je jedan od glavnih igrača Crvene zvezde, neprikosnoveni vladar u reketu. Na kratko je loptu ostavio sa strane i napisao blog za zvanični sajt ABA lige.

Otkrio je svašta, a evo najzanimljivijih odgovora..

– Ima primera kada ne krene baš sve kako treba. Čak i ja sa svojih 222 cm sam dobijao ‘banane. Nikada neću zaboraviti Serža Ibaku i utakmicu CSKA i Oklahome. Što se kaže, samo me je vratio nazad – prisetio se crveno beli gorostas jednog od najvećih zidova sa kojima se susreo.

Marjanović je objasnio da nije nimalo lako biti sa tom visinom u protivničkom reketu i da u trenutku kada primi loptu svi skupe oko njega i ne daju mu da mrdne.

Međutim nije samo problem napadati tuđi, već i braniti svoj koš. Bobi otkriva koga je skoro nemoguće čuvati.
– Stoji da je svako nezgodan na svoj način, ali meni je nekako bilo najteže da čuvam Sofoklisa Skorcanitisa… Ne, ne, umalo da zaboravim. Na Evropskom prvenstvu u Litvaniji sam igrao protiv Pau Gasola. Ipak njemu dajem prednost. On je tata za sve – otkriva prvi centar crveno-belih.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter