0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

U PROLAZU: Vilijams pitao Džikića nešto što nema veze sa košarkom…

Objavljeno: 17.11.14 u 12:51

Krka je dobro namučila Crvenu zvezdu u osmom kolu ABA lige, ali su Beograđani ipak zadovoljniji napustili domaći teren.

– Nemoj da se šalimo. Razlika u sastavima je očigledna, borili smo se koliko smo mogli. Sa te strane sam zadovoljan. Da li je moglo bolje? Jeste. Moglo je bolje, hrabrije, čvršće… Mislim da do sada nismo igrali sa ekipom koja igra toliko čvrsto na lopti i dok smo mogli mi smo to izdržali. Kad nismo mogli, oni su potrčali napred, nešto su realizovali, nešto nisu. .. Nisam nezadovoljan, generalno. Dobili smo dve četvrtine Zvezdu i to je to – iskren je trener Aleksandar Džikić.

Osvrnuo se Džikić i na igru Zvezde u Evroligi.

– Uvek bi bila dobra fora da kad spremaš utakmice pogledaš šta je Olimpijakos radio – nasmejao se Džikić i nastavio: – Ne, gledam šta sam mogao da uradim sa mojima.

Posle meča je kratko popričao sa Markusom Vilijamsom.

– Pitao me je gde se oblačim – našalio se Džikić i nastavio: – Markus Vilijams je u redu. Volim ljude koji vole da se takmiče, on voli da se takmiči i čovek vodi tim koji dobro igra ove godine. Nisu se okliznuli nijednom. Nemam pojma, možda taj Neptunas – zaključio je Džikić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter