0
AdmiralBet ABA Liga

TRENER LEVSKOG: Naša dužnost je bila da branimo prijatelje iz Partizana!

Objavljeno: 17.11.14 u 17:50

U subotu se dogodio veliki incident kada su navijači Levskog upali na parket dvorane u Sofiji i prekinuli utakmicu ABA lige. Pri tom su napali košarkaše i stručni štab Partizana i ko zna šta bi se dogodilo da domaći igrači i trener nisu priteklu u pomoć crno-belima.

U velikom intervjuu za Novosti, trener Levskog Konstantin Papazov istakao je da je dužnost kluba i njega bila da se gosti iz Partizana u Sofiju ugodno osećaju.

– To je bila naša moralna i ljudska obaveza. Košarka je džentlmenski i intelektualni sport. Ne smemo da dozvolimo da nam se to ikada ponovi. U teškoj materijalnoj situaciji, sigurno da će nam teško pasti i finansijska sankcija Lige, ali pre svega veliki udarac za nas je samo saznanje da se desio incident na našem terenu, na kome smo se uvek trudili i trudićemo se da budemo pravi domaćini – istakao je Papazov.

Ceo intervju sa trenerom Levskog možete pročitati na sajtu Novosti.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter