0
Fudbal

SRPSKI HOLANĐANIN PROTERAN: Živković izbačen iz reprezentativnog dresa!

Objavljeno: 17.11.14 u 11:42

Mladi fudbaler Ajaksa srpskog porekla, Rašario Živković, inače  standardan član nacionalne selekcije za svoj uzrast, izbačen je iz reprezentativnog dresa i neće ga biti na narednom meču sa Belgijom.

Jedan od najtalentovanijih igrača, momak za koga se bore i Fudbalski savez Srbije i Holandije, Rišairo Živković morao je da napusti trening kamp omladinske reprezentacije Holandije zbog nediscipline.

Živković je bio standardan član nacionalne selekcije za svoj uzrast, ali ga neće biti u timu u utorak u prijateljskom meču sa Belgijom. Selektor Aron Vinter je objasnio i zbog čega, ali nije želeo da otkriva previše:

– Rišairo je poslat kući zbog neprofesionalnog ponašanja. Imao je nekoliko prilika, ali nekada ste primorani da intervenišete. Narednog utorka igramo protiv Belgije i to nam je poslednja provera pred nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, tako da je samim tim pred nama važna utakmica – navodi se u saopštenju selektora omladinske reprezentacije Holandije.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter