0
Košarka

PORAŽAVAJUĆE: Lejkersi upisali najgori start u istoriji kluba

Objavljeno: 17.11.14 u 10:26

Ekipa Los Anđeles Lejkersa noćas je poražena rezultatom 115:136 od Golden Stjet Voriorsa i na taj način je stigla i do devetog poraza iz desetog meča.Izabranici Bajrona Skota na taj način ispisali su negativnu istoriju kluba, pošto se „Jezerdžijama“ nikada od svog osnivanja 1947. godine nije dogodilo da izgube čak devet od prvih deset utakmica u NBA ligi.

Kobi Brajant je noćas upisao čak 44 poena, međutim, to je bilo premalo da bi se zaustavili Voriorsi:

– Odgovornost je na meni. Kada stvari idu dobro, to je do tima. Kada ne idu, onda je to do mene. Ja sam želeo da razigram saigrače na početku meča, ali kada utakmica nije ni krenula, a ja ubacim već 10, 12 poena, onda moram da nastavim dalje“, rekao je Brajant posle meča.

Otkako je sezona počela 28. oktobra, Lejkersi su pobedili jedino Šarlot Hornetse sa 107:92, a ni povratak Kobija Brajanta posle povrede nije im od velike pomoći.

U kakvoj situaciji su Lejkersi dosta govori i podatak da su Voriorsi prvi put od 1994. godine upisali tri vezana trijumfa nad timom iz „Grada Anđela„.

Prethodni put kada su tri uzastopna puta skinuli skalp Lejkersima bio je novembar daleke 1993. godine. Takođe, Voriorsi su prvi put od sezona 1982/83 i 1983/84 u dve sezone zaredom slavili u Los Anđelesu protiv Lejkersa.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter