0
Domaći fudbal

KONAČNO REŠENJE: ‘Gasprom’ postavlja Zvezdi predsednika i donosi novac

Objavljeno: 17.11.14 u 09:08

Bivši ministar rudarstva i energetike, profesor Petar Škundrić, biće jedini kandidat za mesto predsednika FK Crvena zvezda.

Prema informacijama do kojih je došao list Kurir, kompanija „Gasprom„, inače generalni sponzor crveno-belih, insistira na dovođenju „svog čoveka od poverenja“ kako bi mogla da poveća svoj ulog u klub s Marakane.

Bivši ministar rudarstva i energetike danas je predsednik Sportskog društva Crvena zvezda, a prema pisanju ovog lista, tokom današnjeg dana realno je očekivati da dođe do zvanične potvrde ove vesti.

– Neka zasad ostane samo na toj vesti. Nisam još razgovarao na tu temu s ljudima iz kluba – kratko je kazao Petar Škundrić.

Kako je za Kurir ispričao izvor blizak upravi crveno-belih, u klubu je postignut konsenzus da Škundrić bude kandidat za predsednika. Bivši ministar rudarstva i energetike spreman je da preuzme posrnulog bivšeg prvaka Evrope.

Iza svega, kako se šuška, stoji ruski naftni gigant, „Gasprom“ čiji čelnici su spremni, ukoliko na mesto predsednika Zvezde dođe „njihov čovek od poverenja“, da ulože dodatna sredstva u klub.

Navodno, Škundrić je upravo taj čovek, a ukoliko se sve završi prema planu i rasporedu, „Gasprom“ će u Ljutice Bogdana na godišnjem nivou upumpavati šest miliona godišnje, što je duplo više novca nego što je to do sad bio slučaj.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter