1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

DOSTA JE BILO PRIČE: FSS zabranio igračima da govore za javnost

Objavljeno: 17.11.14 u 10:45

Fudbaleri reprezentacije Srbije u mračnoj atmosferi otputovali su na Krit na kojem će, u utorak, odmeriti snage sa selekcijom Grčke u prijateljskom susretu.

Po dolasku na aerodrom „Nikola Tesla“ reprezentativci Srbije nisu bili raspoloženi. Zapravo, naši igrači izgledali su potpuno suprotno od toga.

Takođe, pripadnici „sedme sile“ ostali su uskraćeni za izjave reprezentativaca Srbije, pošto su čelnici Fudbalskog saveza Srbije odlučili da zabrane fudbalerima davanje izjava, osim na zvaničnoj konferenciji kasnije tokom dana.

Među putnicima za Grčku nije bilo Aleksandra Kolarova, Matije Nastasića, Dušana Tadića, Milana Biševca i Zdravka Kuzmanovića, koji su se vratili u svoje klubove.

Reprezentacija Srbije igraće svoj prijateljski meč sa selekcijom Grčke u utorak od 18 časova po srednjeevropskom vremenu.

Srbiju će sa klupe predvoditi VD selektor, Radovan Ćurčić, pošto je dosadašnji kormilar Holanđanin Dik Advokat sporazumno raskinuo ugovor nakon debakla od Danske rezultatom 3:1.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Eeee to je davno trebalo uraditi a ne da slusamo onog seljobera Kolarova kako pametuje i bedne izgovore Ivanovica. Treba da ih je sramota,u svojim klubovima ginu za svaku loptu (za pare) a u reprezentaciji se setkaju po terenu…Krajnje nepostovanje dresa sa drzavnim grbomTakvima nije mesto u reprezentaciji.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter