0
Fudbal

BRUKA I SRAMOTA: Albanci napravili video-igru sa dronom! (FOTO)

Objavljeno: 17.11.14 u 11:23

Kao što je dobro poznato, fudbalski meč između reprezentacije Srbije i Albanije prekinut je 14. oktobra na stadionu Partizana.

Zbog svih dešavanja na spornom meču, reprezntaciji Srbije dodeljeni su bodovi za „zelenim stolom“, ali je Disciplinska komisija UEFA odlučila da te bodove potom „Orlovima“ i oduzme, zbog propusta u organizaciji meča i uletanja navijača na teren.

Kao što je dobro poznato, incidenti su počeli lansiranjem drona koji je iznad terena u Humskoj nosio zastavu takozvane „Velike Albanije„. Međutim, Albanci se tu nisu zaustavili.

Nakon toga usledio je niz sličnih provokacija, dron je viđen čak i u Nionu u znak protesta zbog odluke UEFA.

Najnovija provokacija Albanaca stiže i u vidu aplikacije za Android platformu, preciznije rečeno: video igrice za pametne telefone. Naime, Albanci su kreirali igricu u kojoj je zadatak svakog igrača da dron sa zastavom takozvane „Velike Albanije“ nosi iznad stadiona.

Dron-Video-Igrica Dron-Video-Igrica1 Dron-Video-Igrica2

Ova video igrica čije slike možete videti u tekstu postoji na Guglovom servisu za daunlod aplikacija „Google play“. Svako je može pronaći pod imenom „Autochthonous“, a da li će biti uklonjena preostaje da se vidi.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter