0
Ostali sportovi

TRL: Remi u Kragujevcu

Objavljeno: 16.11.14 u 20:18

U poslednjoj utakmici 7.kola grupe A Triglav regionalne vaterpolo lige vaterpolisti Radničkog su na svom bazenu u Kragujevcu odigrali nerešeno 7:7 (2:1, 1:2, 1:1, 3:3) protiv zagrebačke Mladosti.

Kragujevčani su bili daleko bliži pobedi, ali im se o glavu obilo to što su u drugom poluvremenu promašili čak dva peterca pa je na kraju moglo da se desi da ostanu i bez tog jednog boda.

Jedini koji je postigao dva gola u domaćem timu je bio Marko Ćuk, a pored njega u listu strelaca upisali su se još Toholj, Marković, Bogdanović, Vuksanović i Dedović. Na drugoj strani Lončar i Anzulović su po dva puta savladali Radića.

Nakon kompletirane sedme runde Radnički je ostao na drugom mestu na tabeli sa 16 bodova, koliko ima i Mladost, dok je Partizan na četvrtom mestu sa devet poena. Vodeće je riječko Primorje koje ima maksimalan učinak od svih sedam pobeda odnosno čak 21 bod..

U grupi B Crvena zvezda deli drugo mesto sa Mornarom i hercegnovskim Jadranom pošto sva tri tima imaju po 12 bodova, a Vojvodina je peta sa četiri poena.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter