0
AdmiralBet ABA Liga

TODORIĆ OBJAŠNJAVA: Navijači Levskog želeli da ‘osvoje trofej’, dobro je da niko nije povređen

Objavljeno: 16.11.14 u 21:54

Kada se na košarkaškim utakmicama pojave fudbalski navijači to obično ne sluti na dobro o čemu svedoči i jučerašnji duel Levskog i Partizana na kojem je došlo do velikih incidenata.

Sportski direktor kluba iz Humske Dragan Todorić zahvalio je domaćim igračima što su stali u odbranu svojih kolega i istakao je da je najvažnije da niko od košarkaša tom prilikom nije povređen.

– Bilo, ne ponovilo se. Lepa, sportska atmosfera koja nas je dočekala na startu, uništena je ponašanjem fudbalskih navijača koji su pokušali da osvoje „trofej“ naših simpatizera iz Niša i Skoplja, posle čega je usledio haos. Najbitnije je da niko od igrača nije povređen. Koliko su mogli domaći košarkaši su napravili „živi štit“ između huligana i naših igrača. Očigledno je da u dvorani nije bilo dvoljno ljudi iz obezbeđenja, da nije bilo policije koja je posle reagovala, a sada ne znam da li su zakoni takvi… Ponavljam, najvažnije je da nije povređen nijedan igrač, objasnio je Todorić u izjavi za Novosti.

Meč između Levskog i Partizana, igran u okviru 8. kola ABA lige, prekinut je u pauzi između prve i druge četvrtine pošto su najvatrenije pristalice domaćeg kluba pretrčale teren i ušle na tribinu na kojoj se nalazilo nekoliko navijača crno-belih kako bi se razračunale sa njima. Nakon kraćeg prekida policija je uspostavila red, a potom ispraznila dvoranu. U nastavku meča Partizan je do nogu potukao domaćina.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter