1
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

ŠKULETIĆ: Igrao bih za Srbiju, ali neću da se nudim!

Objavljeno: 16.11.14 u 13:02

Fantastičnih 12 utakmica i 11 golova je iza napadača Partizana Petra Škuletića, ali to nije bilo dovoljno da dobije poziv u reprezentaciju Srbije.

Iako je rodom iz Crne Gore, snažni napadač je jasno stavio do znanja da bi igrao samo za Srbiju, ali da se neće samoreklamirati, već da će strpljivo čekati poziv.

– Stalno me to pitaju i uvek ponavljam isto – voleo bih da igram za reprezentaciju Srbije, ali neću da se nudim. Ćutim, radim svoj posao i fokusiran sam na igru u Partizanu – rekao je Škuletić za Kurir i dodao da je on Srbin iz Crne Gore:

– Rođen sam u toj zemlji, mnogo je volim, možda čak više nego neko ko je sad tamo, ali ja sam Srbin i igrao bih jedino za Srbiju. Samo ne želim da neko ovo meša sa politikom, jer me ona ne zanima i bavim se samo sportom.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


 

0
0

1 Komentara

  1. Svaka cast care iako sam okoreli delija i nisam ljubitelj nekih partizanovih fudbalera u reprezentaciji poput tosica race petrovica lazovica, smatram da ti zasluzujes mesto u reprezentaciji, isto kao i milivojevic iz olimpijakosa,podrzavam tvoj stav i nerazumem zasto ti nisi u reprezentaciji! Puno srece i nadaj mo se da ces u nastavku kvalifikacija dobiti sansu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter