0
Fudbal

KUPUJE: Manćini dovodi Džerarda u Inter?

Objavljeno: 16.11.14 u 10:59

Novi trener milanskog Intera, Roberto Manćini, želeo bi da u plavo-crnom dresu vidi legendu Liverpula, Stivena Džerarda.

Novoizabrani trener Intera Roberto Manćini namerava da u zimskom prelaznom roku angažuje kapitena Liverpula Stivena Džerarda.

Džerardu u junu ističe ugovor sa „Crvenima„, a nedavno je sam fudbaler poručio javnosti da je spreman da nastavi karijeru te da će, ukoliko mu čelnici tima s Enfilda ne ponude nastavak saradnje, sigurno otići negde drugde.

Džerard je takođe dovođen u vezu sa eventualnim prelaskom u njujorški Kosmos. Fantastični 34-godišnji fudbaler je celu karijeru proveo u Liverpulu, odigrao je 678 utakmica i postigao 176 golova.

Sa Liverpulom je osvojio Ligu šampiona, UEFA kup, dva FA kupa, tri Liga kupa, Komjuniti šild i Superkup Evrope ali nikada nije podigao pehar namenjen pobedniku u Premijer ligi.

Za reprezentaciju Engleske nastupio je 114 puta i dao 21 gol, a letos se posle Svetskog prvenstva u Brazilu oprostio od dresa „gordih albiona“.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter