0
Evropske lige

KRAJ SNA: Liverpul sprema otkaz Rodžersu?

Objavljeno: 16.11.14 u 09:52

Kako stoje stvari, sadašnjem menadžeru Liverpula Brendanu Rodžersu pošteno se drma klupa i nije izvesno koliko će još ovaj stručnjak predvoditi slavnu ekipu sa Enfild Rouda.U debitantskoj sezoni na klupi Crvenih, Rodžers je stigao do čuda: samo korak je delio Liverpul od ponovnog osvajanja titule i prekida dvadesetogodišnjeg posta.

Fanovi slavnog kluba vratili su nadu u bolje dane, a od ove sezone su očekivali da će Džerard konačno podići pehar namenjen pobedniku Premijer lige na kraju sezone.

Međutim, jesenji deo Premijer lige nije doneo ništa osim razočaranja za sve kojima je Liverpul blizak srcu. Ovaj tim nakon 11 odigranih utakmica ima svega četiri trijumfa, a loše partije mogle bi da ugroze posao trenera Brendana Rodžersa.

Prema pisanju ostrvskih medija menadžer Liverpula izgubio je podršku rukovodećih struktura kluba, pa je samo pitanje trenutka kada će mu biti uručen otkaz.

Navijači Liverpula priželjkuju povratak Rafe Beniteza, stručnjaka sa kojim su se svojevremeno popeli na krov Evrope u nezaboravnom finalu sa Milanom.

Liverpul trenutno zauzima skromno 12. mesto na tabeli sa 14 bodova iz 11 kola i sa čak 15 bodova deficita u odnosu na prvoplasirani Čelsi.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter