0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DEJAN STANKOVIĆ: San mi je da predvodim Srbiju, ali…

Objavljeno: 16.11.14 u 10:16

Rekorder po broju nastupa u dresu reprezentacije Srbije, Dejan Stanković, oprostio se na Marani od aktivnog igranja fudala u prijateljskom meču između Crvene zvezde i Udinezea, a odmah potom čule su se priče kako je glavni kandidat za mesto selektora Srbije.

Na kraju prijateljskog meča kojom je Deki Santković stavio tačku na svoju uber-uspešnu igračku karijeru, Stankovića je sačekalo pitanje o tome da li je čuo da je glavni kandidat za mesto selektora „Orlova“ posle odlaska Dika Advokata:

– Te priče sam čuo po dolasku u Beograd. Naravno da bih voleo da preuzmem Srbiju, ali još je rano za te priče, moram da steknem određeno iskustvo u trenerskom poslu – rekao je pomoćni šef struke Udinezea.

Ipak, primer iz sveta košarke u kojem je selektor Aleksandar Đorđević napravio čudo sa minimalnim trenerskim iskustvom samo daje vetar u leđa svim onima koji bi želeli da Dekija što pre vide na kormilu „Orlova„.

– Stvarno mi je neprijatno da se izjašnjavam o nečemu što ne postoji – rekao je Stanković potom za list Kurir.

Na pitanje da li je čuo da je u medijima već glavni kandidat za selektora, Stanković odgovara:

– Ne, nisam čuo. Razmišljao sam samo o meču Crvena zvezda – Udineze i o tome kako da što lepše prođe cela organizacija. Nisam pročitao i niko mi nije javio da su me proglasili za kandidata – kazao je Stanković.

Kada su ga novinari ovog lista upitali kako bi reagovao kada bi dobio ponudu FSS, Stanković je ostao uzdržan:

– Ajde da ne načinjemo temu koje nema. Sada radim u stručnom štabu Udinezea, to je moj posao – podvukao je Stanković.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter