0
Domaći fudbal

UNAPREĐENJE: Savo Milošević sada potpredsednik FSS!

Objavljeno: 15.11.14 u 21:54

Proslavljeni srpski fudbaler i direktor reprezentacija, Savo Milošević dobio je unapređenje, tako što je postao novi potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije.

Brod tone, a „mornari“ dobijaju više činove. To ima samo u zemlji Srbiji i možda kod Pinokija u zemlji Dembeliji. Fudbalska reprezentacija Srbije doživela je fiasko sinoć u Beogradu protiv Danske (3:1), a kako to i priliči prvi je brod koji tone napustio kormiral Dik Advokat. I dok se u prvom delu sastnaka Odbora za hitna pitanja pričalo o smeni Holanđanina u drugom delu se prešlo na vedrije teme, to jest unapređenja.

Tako će naš proslavljeni reprezentativac Savo Milošević umesto funkcije direktora svih reprezentacija dobiti mesto potpredsednika Fudbalskog saveza Srbije. Bivši fudbaler Partizana neće mnogo promeniti posao, pošto će i dalje biti zadužen za blizak rad sa svim nacionalnim selekcijama. Takođe, Odbor za hitna pitanja je potvrdio da će „orlove“ na meču sa Grčkom predvoditi selektor „orlića“ Radovan Ćurčić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter